keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Merkkihuoltotoiminnan näyttö

Toyota Autotalot OY Tammer-Auto


Kuvahaun tulos haulle tammer autoToyota Autotalot Oy kuuluu Toyota-yhtiöihin ja on Toyotan maahantuonnin omistama autotalo.
Haluamme asettaa asiakkaan joka tilanteessa ykköseksi - periaatetta noudatetaan Toyotan kaikissa toiminnoissa autojen valmistuksesta asiakaspalveluun. Liike työllistää yli 90 alan ammattilaista. Merkkiedustuksena on tietenkin Toyota. Tampereelta löytyy kaksi toimipistettä, Hatanpäältä ja Ylöjärveltä. 

Toyota on yksi maailman suurimmista autovalmistajista. Sen ''luxusmerkki. on Lexus. Toyota on merkittävässä osassa Euroopan autokannassa (työllistää vähittäismyyjineen Euroopassa yli 94 000 henkilöä!) ja Suomessa sillä on ylivoimaisesti suurin autokanta. Toyotan visiona on olla tiennäyttäjänä uudenlaiseen liikkumisen tulevaisuuteen. Se on sitoutunut tuottamaan sellaisia ympäristöystävällisiä autoja, jotka myös kuluttajat ottavat omakseen.

Toyota solmi ensimmäisen virallisen maahantuontisopimuksensa Euroopassa vuonna 1963. Suomessa maahantuonti alkoi vuotta myöhemmin. Sen jälkeen Toyotalla on ollut pelkkää kulta-aikaa. Vuonna 2013 Toyota- ja Lexus-autoja toimitettiin asiakkaille yhteensä 847 540 kpl. 
Tänä vuonna Toyota on myynyt euroopassa tammi-syyskuu välisenä aikana yli 662 000 autoa.

Hybridi

Toyota on hybridiautojen uranuurtaja. Se toi maailman ensimmäisen sarjavalmisteisen hybridiauton Japanissa vuonna 1997. Maailmanlaaajuinen myynti alkoi vuonna 2001. Nykyisin erityisen hyvässä myynnissä ovat hybridiautot. Ne myyvät n. 23% Toyotan autoista. Viime vuonna lukema oli vielä 21%. Suomessa saavutettiin hiljattain merkittävä virstanpylväs, kun kotimainen hybridimyynti rikkoi 10 000 myydyn kappaleen rajan. Suomessa myytiin ensimmäiset Toyotan valmistamat hybridiautot vuonna 2004, ja hybridimyynti on lisääntynyt joka vuosi. Vuonna 2014 Suomessa rekisteröitiin lähes 2200 Toyota Motor Companyn valmistamaa hybridiautoa, ja vuoden 2015 osalta ollaan jo lähes samoissa lukemissa.

Koulutus

Toyotan Ammattioppilaitos tarjoaa koulutusta ja kursseja pääsääntöisesti Toyota-verkostossa työskenteleville henkilöille. Näin Toyota varmistaa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja huollon laadun asiakkailleen. Se perustettiin toukokuussa vuonna 1977. Se toimii Suomen Toyota-yhtiöihin kuuluvan Toyota Auto Finland Oy:n osastona opetushallituksen valvomana.
Ammattioppilaitos sijaitsee Vantaan Korsossa maahantuojan tiloissa. Koulutusta järjestetään Vantaan lisäksi myös eri paikkakunnilla ympäri Suomea kummikoulujemme tiloissa.

Maahantuoja
Toyota Auto Finland Oy
Korpivaarantie 1 PL 12
01451 VANTAA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti